• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канівець: Порошенко лякає Яценюка достроковими парламентськими виборами

    Опубликовано: 2016-02-05 13:42:28

    Ключовий гравець в політиці - Президент Порошенко дав команду «пострашити» найменш рейтингового Яценюка, а також, його фракцію НФ, достроковими парламентськими виборами. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив народний депутат VII скликання Олег Канівець.

    «Сьогодні всі активно обговорюють новину, що БПП готується до виборів у вересні. Нібито такі вказівки штабам дав Сергій Березенко (це той, хто у БПП відповідає за оргроботу). А хто вкинув цю інформацію в ЗМІ? Тарас Березовець... Хто без мотивацій нічого не озвучує. Мій висновок: ключовий гравець в політиці - Президент Порошенко дав команду «пострашити» найменш рейтингового Яценюка, а також, його фракцію НФ, виборами. Так, для зговірливості», - наголошує Канівець.

    За словами політика, на Банковій розуміють, що проголосувати за відставку Яценюка голоси можуть знайти. «Але, що далі? За яку кандидатуру буде 226? Наприклад, я розумію, що за Гройсмана знайти можна. Але, як пояснити США та ЄС, що це не буде узурпацією влади? На Заході теж розуміють, що говорячи Гройсман, розуміємо Порошенко. Отже, Арсенію Петровичу, Бог з Тобою, залишаєшся Прем'єром, але, мусиш погодитися на всі пропозиції БПП І АП, ми просунемо своїх «смотрящих» в уряд, а ти, Яценюк, залишишся такою собі «англійською королевою» на український манер», - припускає Канівець.

    «Якось недавно перевиборами страшив Яценюк. Тепер, переконаний, цю карту розігрує Порошенко. Президент побачив ймовірну перспективу в наступному парламенті нової своєї більшості (БПП, Саакашвілі та «Наш край»), але, повірте, виборів він теж не хоче. Знаєте чому? Тому що не матиме що «продати» виборцеві. І розуміє, що народ спитає: Де мир, який був обіцяний? Де реформи, яких всі чекають? Де реальна боротьба з корупцією?»

    За словами Канівця, зараз «м'яч» на полі Яценюка та НФ. «У нього реально два шляхи: погодитися на шантаж БПП і Банкової, залишитися Прем'єром, врахувавши всі «забаганки» партнерів; або, «показати зуби» і відмовитися від одіозних кандидатур БПП та АП, тим самим загостривши політичну кризу, але, піднявши свій рейтинг, показавши країні справжнього винуватця теперішньої ситуації, ризикнути й піти на дострокові вибори парламенту», - підсумував Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.