• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта вперше випустила каталог «Поштові марки України 1992 – 2014»

    Опубликовано: 2016-01-13 08:37:31

    Філателістичну ретроспективу часів незалежної України вперше презентувала Укрпошта, випустивши каталог з поштовими марками, які побачили світ упродовж 1992-2014 років.
    Починаючи з перших вітчизняних марок «500 років українського козацтва» і «100-річчя переселення українців у Канаді», за двадцять два роки незалежності нашої країни Укрпоштою було створено та випущено 1418 знаків поштової оплати.
    Для всіх філателістів та поціновувачів поштової мініатюри у виданні узагальнено й систематизовано поштові марки, випущені за всю історію незалежної України.
    Для всіх філателістів, а також просто поціновувачів поштових мініатюр Укрпошта вперше за часи існування незалежної України випустила каталог «Поштові марки України 1992–2014».
    Зазирнувши до каталогу «Поштові марки України 1992–2014», ви зможете поринути у цікавий світ філателії, в якому дізнаєтеся про тематику, формат, тиражі, захист та інші необхідні характеристики поштових марок, блоків, малих аркушів та філателістичних буклетів тощо.
    Окремим розділом в каталозі представлена інформація про проект «Власна марка» та міжнародні купони для відповіді.
    Придбати каталог можна у всіх точках продажу філателістичної продукції. Ціна видання становить 80 грн. Тираж – 1500 примірників.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.