• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військово-патріотичні організації України об’єднуються заради України і її патріотів

    Опубликовано: 2015-12-22 15:58:08

    23 грудня 2015 р. в Інформаційному  центрі «Правда» відбудеться  прес-конференція та підписання меморандуму про співпрацю між представниками клубів військово-патріотичного виховання молоді з регіонів України.

    З метою створення новітньої програми реабілітації учасників бойових дій, забезпечення усвідомлення їх особистої відповідальності та з метою залучення до військово-патріотичної роботи з дітьми та молоддю, ефективної підготовки молодого покоління щодо захисту України від військових агресій з боку ворожих держав відбудеться об’єднання військово-патріотичних організацій України.

    Військово-патріотичні клуби, завдяки ентузіазму керівників клубів, здебільшого кадрових офіцерів та військовослужбовців запасу, котрі мають досвід участі у військових діях і в АТО, інтегрують і застосовують свій бойовий досвід, свої практичні знання і навички на заняттях з дітьми й молоддю на якісному професійному рівні. Чим посилюють спроможність молоді протистояти зовнішнім і внутрішнім загрозам, зміцнюють якості патріота України, готують юнаків до виконання конституційного обов’язку, морально та фізично загартовують майбутніх захисників країни.

    На особистому досвіді ці волонтери в напрямку військово-патріотичного виховання зрозуміли, що така робота з дітьми та молоддю їх швидше адаптує до мирного життя і підготує гідну зміну в рядах ЗСУ.

    Військово-патріотичні організації підпишуть відкрите звернення до РНБУ і Верховного головнокомандуючого ЗСУ – Президента України.

    З метою консолідації зусиль у галузі патріотичного виховання молоді діючі клуби військово-патріотичного виховання Київщини, Полтавщини, Харківщини, Луганщини, Житомирщини, Тернопільщини і Херсонщини об’єднуються воєдино для реалізації спільних завдань по підготовці молоді до захисту України від військової агресії з боку інших держав і якісної реалізації державної стратегії, концепції і програми національно-патріотичного виховання в Україні та розгалуженню мережі військово-патріотичного руху.

    У діалозі про співпрацю візьмуть участь Микола Величкович, Олег Петренко – депутати Верховної Ради України, Сергій Митрофанський – заступник міністра молоді та спорту, представники міністерств освіти та науки, соціальної політики, оборони, та інші гості.

    Захід відбудеться 23 грудня 2015 року (середа) за адресою: вул. Інститутська, 19в, м. Київ.

    Початок о 14.30 год.

    Контактна особа: Пустовій Юрій Степанович, тел.097 480 70 95.

    Запрошуємо ЗМІ висвітлити вищезазначений захід

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.