• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народні депутати виступили за збереження фінансування Національної академії меднаук

    Опубликовано: 2015-12-22 09:21:15

    Народні депутати України, члени МДО «Депутатський контроль» закликають  Голову Комітету Верховної Ради України з бюджету не змінювати суму виділених коштів у розмірі понад 1 млн. грн., закладену в Проекті Закону «Про Державний бюджет України на 2016 рік»  на програму для діагностики та лікування захворювань із впровадженням нових медичних технологій.

    «Дана програма забезпечує надання висококваліфікованої медичної допомоги у 32 установах Національної академії медичних наук України для здійснення 67,6 тис. хірургічних операцій та лікування 130 тис. хворих», -  йдеться у зверненні.

    Варто зазначити, що значну частину коштів із загальної суми бюджетної програми буде виділено на ДУ «Інститут отоларингології ім. О.С. Коломійченка НАМН України» для проведення складних операцій дітям  до 5 років по імплантації сучасних слухових апаратів та мовних процесорів.

    «На разі, цю проблему вкрай необхідно вирішити, адже в черзі на проведення такої операції чекають понад 300 дітей. Вони потребують негайного хірургічного втручання. Якщо вчасно не прооперувати, то у майбутньому дитина може повністю втратити слух та назавжди здатність спілкуватися», -  підкреслює парламентар, член МДО «Депутатський контроль» Максим Поляков.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.