• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Університет банківської справи підписав угоди з Нацкомфінпослуг

    Опубликовано: 2015-11-03 11:36:41

    ДВНЗ «Університет банківської справи» підписав додаткові угоди про розширення співробітництва з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

    За словами, проректора з навчально-методичної роботи Університету банківської справи д.е.н., професора Ірини Кравченко угоди розширюють співробітництво між Університетом та Нацкомфінпослуг у напряму сумісної організації та проведення підвищення кваліфікації для осіб, які здійснюють діяльність на ринках фінансових послуг України. Зокрема, керівників та головних бухгалтерів ломбардів, керівників та головних бухгалтерів фінансових компаній, які надають фінансові послуги, а саме: з надання коштів у позику, у тому числі на умовах фінансового кредиту за власні кошти, фінансового лізингу, факторингу, гарантій, поручительств, обміну валют, а також інших кредитних установ.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.