• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нова Конкурсна комісія обере керівника Управління зовнішніх комунікацій – А.Ситник

    Опубликовано: 2015-10-20 13:38:19

    Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник доручив Конкурсній комісії №3 повторно розглянути матеріали та заново провести конкурс з кандидатами на посаду керівника Управління зовнішніх комунікацій НАБУ.
     
    «Через засоби масової інформації до мене звернулися представники Ради громадського контролю при НАБУ із закликом не призначати на посаду Гандзюка Артема Миколайовича, якого Конкурсна комісія №1 визначила переможцем. Члени Ради громконтролю обґрунтували це нібито відсутністю належного досвіду та невідповідністю матеріальних статків кандидата вказаному рівню заробітної плати», - розповів А.Ситник.
     
    Він переконаний, що призначення на посади в Бюро мають відбуватися виключно через відкритий та прозорий конкурс, результати якого не викликають жодних сумнівів у громадськості.
    «Так було з обранням детективів, за кандидатури яких члени Конкурсної комісії голосували майже одноголосно», - додав він.
     
    За його словами, з матеріалів ЗМІ стало відомо, що деякі члени Ради громадського контролю нібито лобіювали окремих кандидатів при проведенні зазначеного конкурсу.
    «Для того, щоб особа переможця не викликала жодних сумнівів, я доручив провести конкурс іншій комісії», - заявив А.Ситник.
     
    Директор Бюро впевнений, що внаслідок проведення нового конкурсу буде обрано найсильнішого претендента, чиї професійні та особисті якості повністю відповідатимуть кваліфікаційним вимогам.
    «Ми будуємо новий, прозорий та відкритий для громадян орган. Тож для нас дуже важливо здобути довіру та підтримку громадськості. Саме для цього ми й шукаємо комунікаторів, людей, здатних збудувати міст порозуміння між правоохоронним органом, покликаним боротися з корупцією у найвищих ешелонах влади, та суспільством, котре прагне справедливості», - зазначив А.Ситник.
     
    Нагадуємо, 13 серпня 2015 року розпорядженням Директора №43-р було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади керівника Управління зовнішніх комунікацій Національного Антикорупційного бюро України. За результатами попереднього відбору до співбесіди з членами Конкурсної комісії №1 16 жовтня 2015 року було допущено вісім кандидатів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.