• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Позитивна практика роботи німецьких BIZ може бути широко задіяна в Україні – Кашуба

    Опубликовано: 2015-09-07 08:35:15

             Німецька практика роботи BIZ (Професійно Інформаційних Центрів) Федерального агентства праці ФРН може бути широко застосована в Україні в рамках реформи ринку праці.

             Про це повідомив Голова Державної служби зайнятості України Ярослав Кашуба на своїй офіційній сторінці у Facebook.

             «У вересні ми будемо приймати рішення про форму роботи таких центрів у всіх регіонах. Упевнений, позитивна практика роботи BIZ може бути задіяна і у нас», –  зазначив Голова Держслужби зайнятості.

             За його словами, робота подібних центрів забезпечує одночасне представлення в одному місці чотирьох блоків сервісних послуг для безробітних: «робота і професія», «професійна орієнтація і вища освіта», «робота за кордоном» та «резюме». Я. Кашуба наголосив, що у  Федеральному агентстві  праці Бонну послугами BIZ у минулому році скористались 1 мільйон клієнтів.

             «Будемо розвивати схожу систему і у нас, вона необхідна людям і працює», – додав він.

             В рамках пілотного проекту Державної служби зайнятості у квітня 2015 року було відкрито 9 інформаційно-консультативних центрів (аналогів BIZ) у 6 регіонах України. За час своєї діяльності на базі інформаційно-консультативних центрів було проведено 927 заходів для різних верств населення, в тому числі для демобілізованих військовослужбовців із зони АТО, внутрішньо переміщених осіб, інвалідів, молоді.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.