• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман: Оцінкою реформи поліції буде зменшення смертей внаслідок ДТП

    Опубликовано: 2015-07-29 15:27:33

    Відповідаючи у прямому ефірі на запитання журналістів щодо реформи правоохоронної системи та створення патрульної служби, народний депутат Верховної Ради України V-VII скликань Ганна Герман наголосила: “Україні потрібен результат. Якщо до осені ми побачимо, що нова патрульна служба зменшила кількість трагедій на дорогах (котрих щодоби 13-19, і не менше 7 – не треба війни), це той пункт, котрий ми запишемо на конто прем’єр-міністра, міністра Авакова і всіх решти. Якщо ж це буде зміна “одних гарних людей” на “інших гарних людей”, при одночасному звільненні усіх “старих поганих”,  котрим тепер знову невідомо де шукати роботу, то потрібно більш обережно ставитися до цього. Остаточною оцінкою цього мусить бути зменшення смертей на дорогах України. Якщо ж все залишиться, як було і до нас лише будуть посміхатися поліцейські, це, по суті, те саме.

    Лише результат може свідчити про ефективність тих або інших реформ. На даному етапі розвитку нашої держави, на жаль, майже усі показники в усіх галузях свідчать про надзвичайно низький рівень ефективності управління Українською державою.

    Знову ж наголошу на тому, про що я останнім часом багато говорю: на відповідальні посади в Україні мають бути призначені лише українці, нове покоління наших громадян. Для молодих освічених українців мають бути відкриті шляхи, а не запрошувати варягів, які пробують керувати моїм народом і моєю країною. Мій народ достатньо мудрий і освічений, щоб керувати своєю країною самостійно.”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.