• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман: Брудні перемоги на виборах Україні не потрібні

    Опубликовано: 2015-07-29 15:26:53

    Відповідаючи на запитання журналістів у прямому ефірі, народний депутат Верховної Ради України V-VII скликань Ганна Герман зазначила: “Наступні вибори (думаю, незабаром відбудуться і парламентські) повинні провести до влади людей, які будуть здатні знайти компроміс навіть з найбільшим ворогом. Треба шукати компроміс і повертати Україні збалансовані, мирні стосунки з усіма нашими сусідами. Іншого виходу немає. Якщо такі люди до влади не прийдуть,  Україна може загинути, як держава – її змете революція. Або прийде “сильна рука”, прийде диктатор, прийде терор, або Україна розпадеться на шматки. І війна введе нас у страшні борги. Завжди можна знайти ту “золоту середину”, яка поверне нас до “золотого віку” в історії України.

    Щодо виборів на 205 окрузі у Чернігові, Ганна Герман наголосила: “Якщо Президент назвав виборчий процес у Чернігові брудним, він мав би сказати кандидатові від президентського блоку: Нам  брудна перемога не потрібна, і рекомендував би скласти мандат. Хай краще би Верховна Рада обійшлася без одного мандата, ніж мати брудний мандат у Блоку Петра Порошенка. Адже все, що є брудного у президентському блоці, плямує президентський піджак, на президентську маринарку. А ми би воліли, щоб в Президента України був чистий костюм. В українській політиці чистого, будьмо відверті, багато не було. Але це не означає, що ми не повинні до того прагнути. Люди, котрі зробили революцію, сподівалися на краще. І мені шкода, що вони так розчаровуються зараз.”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.