• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман: Із завершенням війни розпочнеться еволюція України

    Опубликовано: 2015-07-29 15:26:13

    “Сьогодні вартість життя в Україні зросла вже у 8 разів. Світова статистика показує: якщо вартість життя зростає у 20 разів, починаються неконтрольовані процеси, бунти, які змітають все на своєму шляху. Те ж може початися і в нас. Якщо не буде припинена війна найближчим часом, котра потребує щодня великих коштів, то це значить, що треба буде брати знову і знову великі кредити. Які будуть лягати на плечі простим людям. Будуть далі підвищуватися тарифи, ціни і вартість  життя буде збільшуватися. 

    До зими, внаслідок страшного зростання вартості життя може початися кривава революція, яка зверне погляди людей до сильної фігури, фігури диктатора. Що ми мусимо зробити, щоб не допустити диктатури в Україні в результаті наступної революції? Для цього ми мусимо не відвертати увагу людям всілякими голосними процесами від основних проблем, а мусимо завершити війну. Тоді ми зможемо крен на революцію змінити на крен на еволюцію,” - зазначила Ганна Герман.

    Коментуючи на запитання журналістки реальну можливість обміну російських військовополонених на Надію Савченко, Ганна Герман сказала: “Якби політики мислили так, як проста українська мама, це були би політики найвищого класу. Як жінка, яка може собі уявити, що значить мати сина у полоні, я думаю, вони би хотіли якнайшвидше обміняти грушників на наших хлопців, щоб вони там не мучилися в казематах. Найважливіше – врятувати людей. І якщо нині є найменша можливість обміняти, хай якнайбільше хлопців визволять з полону і віддадуть тих двох грушників. Нам хіба не все одно, чи вони будуть сидіти в нас у в’язниці, а наші діти будуть там мучитися у підвалах?”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.