• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман: Лише суд може визначити провину

    Опубликовано: 2015-07-29 15:25:29

    Коментуючи на прохання журналістів у прямому ефірі питання щодо судів над колишніми високопосадовцями, Ганна Герман зазначила, що у парламенті голосувала за можливість заочного засудження людей, якщо вони не можуть чи не хочуть з’явитися до суду. “В разі ж, якщо невинність буде доведено, перед ними потрібно буде вибачитися. Лише суд може дати вирок. Люди і суд. Люди завжди краще знають, хто справді винен, а хто не винен.  Однак не має права державний чиновник казати про те, чи винен хтось, чи ні. Але щоби тими процесами, кадровими перестановками не пробували “деревами заступити лісу”, відтягнути увагу людей від справді проблемних питань, які стоять перед суспільством. А за тими деревами уже видно осінній ліс – а це голий, голодний ліс.”

    На запитання телеведучого щодо повідомлення про згоду Віктора Януковича брати участь у суді у режимі відеоконференції, Ганна Герман назвала таке рішення правильним. “Якщо Віктор Янукович піде на цей суд, він продемонструє, що  готовий до справедливого суду. Це дуже правильне рішення. Дуже сподіваюся, що українське судочинство піде назустріч і дозволить Януковичу свідчити у такому форматі.”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.