• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман: В Україні потрібно демонструвати єдність

    Опубликовано: 2015-07-29 15:25:00

    Відповідаючи сьогодні на запитання журналістів у прямому ефірі про промови політиків щодо необхідності єдності та миру та що, на її думку могло би насправді забезпечити їх в Україні, народний депутат Верховної Ради України V-VII скликань Ганна Герман зазначила: “Церкви показали би приклад єднання всій Україні і всьому народові приклад єднання, якби разом, відкинувши розподіли, пішли би на молебен усі разом з нагоди святкування Дня Хрещення Русі (до речі, сьогодні – 1000 років відтоді, як помер Князь Володимир, Хреститель Русі). І якби Президент разом помолився з усіма вірянами.

    Бо так виглядає, що вчора на Володимирській гірці молилася одна Україна, сьогодні – друга. Церкви, котрим, як сказав Президент, найбільше довіряє українське суспільство, мусять найбільше показувати зразок того, як треба єднатися і миритися, як треба разом вболівати за національні інтереси. Було би дуже мудро, якби до вчорашнього хресного ходу 20-тисячного, по всьому Києву, від Володимирської гірки, приєдналися усі ті, хто молилися сьогодні. І навпаки.

    Такої мудрості, зваженості і толерантності потрібно всій Україні і всім політикам, до одного. Вірю, що це прийде. І одного дня люди зберуться разом, і скажуть: Ми всі за одну Україну. Ми належимо до різних конфесій, але Україна в нас одна.”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.