• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 28 липня у День Хрещення Руси-України Патріарх Філарет відслужить Літургію у Володимирському соборі та очолить багатотисячний Хресний хід до пам'ятника князю Володимиру

    Опубликовано: 2015-07-24 14:14:55

    Вівторок, 28 липня 2015 року о 10.00 у Володимирському Кафедральному Патріаршому соборі (Київ, бульвар Тараса Шевченка, 20) Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відслужить Божественну Літургію у співслужінні єпископату та сотень священиків з нагоди 1000 - ліття від Дня упокоєння Святого Рівноапостольного князя Володимира.

    По закінченні Літургії близько 12.00 від центрального входу Володимирського собору розпочнеться багатотисячний Хресний хід до пам'ятника Святому Князю Володимиру, який очолить особисто Патріарх Філарет, який разом з паствою пройде пішки весь шлях Хресного ходу.

    Близько 13.00 на площі перед пам'ятником Князю Володимиру на Володимирській гірці буде відслужений урочистий молебень з нагоди свята та Предстоятель Київського Патріархату - Святійший Філарет звернеться зі словом до вірян.

    Опісля молебню близько 13.50 на Володимирській гірці запланований підхід до преси Святійшого Патріарха Філарета.

    Також цього дня Святійший Патріарх Філарет візьме участь у державних урочистостях з нагоди Дня хрещення Руси-України.

    Запрошуємо представників Медіа.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.