• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Кукуріка: податки з пенсій необхідно скасувати всім пенсіонерам

    Опубликовано: 2015-07-21 12:08:14

    Голова Партії пенсіонерів України МИКОЛА КУКУРІКА наполягає на скасуванні податків з пенсій усім пенсіонерам.

    "Відміна податку з пенсій лише 30 тисячам осіб це - краплина в морі. Прийнятий закон ніяк не впливає на загальну критичну ситуацію з пенсіонерами та абсолютно не вирішує їх проблем. За умови замороження пенсій та при відсутності індексації, єдиним кроком назустріч пенсіонерам може стати повне скасування всіх запроваджених податків", - резюмував Микола Кукуріка.

     Нагадаємо, 17 липня, парламент прийняв законопроект №2781 «Про внесення змін до статті 164 Податкового кодексу України щодо оподаткування пенсій інвалідів війни та інших категорій осіб».

    Відповідно но положень цього законопроекту застосовуються зміни до Податкового кодексу, згідно з якими не будуть обкладатися податком пенсії, які виплачуються учасникам бойових дій Другої світової війни, інвалідам війни та особам, на яких поширюється чинність статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

    Прес-служба Партії пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.