• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нардеп вимагає від СБУ і ДФС відзвітувати про обсяги контрабанди

    Опубликовано: 2015-07-17 15:54:14

    Від Державної фіскальної служби та Служби безпеки України вимагають надати вичерпну інформацію про кількість виявлених і припинених фактів контрабанди на митному контрабанді за останні півтора року.

    Про це йдеться у відповідному депутатському запиті народного депутата Юрія Дерев'янка, який було оголошено під час засідання Верховної Ради в п'ятницю.
     
    Нардеп закликає відомства надати інформацію про те, скільки фактів контрабанди було виявлено і припинено з 1 січня 2014 року до сьогоднішнього дня. Зокрема, він просить СБУ і Державну фіскальну службу повідомити, в яких митних пунктах мали місце такі випадки і які товари були предметом контрабанди.

    "Сьогодні має місце велика кількість фактів переміщення товарів через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю", - зазначив Дерев'янко.

    Також Дерев'янко запитує інформацію про кількість кримінальних проваджень, які були відкриті за фактами контрабанди.

    Він уточнює, що відповідні відомості повинні бути надані як відносно тих осіб, які незаконно перевозили товар, так і відносно посадових осіб, які сприяли своїми діями контрабанді.

    Крім цього, нардеп просить відомства надати інформацію про обсяги виявлених і переданих на реалізацію предметів контрабанди, а також суму коштів, перерахованих до Держбюджету в результаті реалізації конфіскованого майна.

    Як відомо, за однією з версій, до трагічних подій в Мукачево призвів конфлікт між різними угрупуваннями щодо "кришування" контрабанди.

    Прес-служба народного депутата Юрія Дерев'янка

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.