• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Начальник штабу Цивільного корпусу Азову Роман Зварич: Полк Азов вдосконалюється за стандартами НАТО

    Опубликовано: 2015-07-07 13:59:23

    Програма вдосконалення структури полку "Азов" за участю іноземних інструкторів розрахована на два місяці і її пілотна частина розпочалася 6 липня. Про це заявив начальник штабу Цивільного корпусу "Азову", радник полку "Азов" Роман Зварич.

    "Такий курс в США триває, як правило, один рік. Ми цей  курс стиснули в двохмісячну  програму і маємо намір  зробити її постійно діючою. Кожен "курсант", тобто наш офіцер, отримає американські військові посібники, перекладані на українську мову, і до того ж адаптовані під наші українські воєнні реалії. Посібники створені в електронному вигляді, там є анімація та закладена певна динамічність, якої навіть американські школи не мають. Крім українських та грузинських інструкторів, задіяних у програмі, запрошені також чотири американці і одна канадійка - чотири офіцери рангу від старшого сержанта до полковника. Вони всі мають досвід в конкретних галузях і навчатимуть наших хлопців протягом цих двох місяців", - зазначив Роман Зварич.

    За словами Зварича, програма фінансується за рахунок добровільних внесків людей, які підтримують полк, і розроблена на високому технологічному рівні.

    "В кожного курсанта є ноутбук, а також можливість переглядати  презентації на екрані. Крім того, є всі елементи майбутнього  штабу, в тому числі чотири  великі плазми, великий принтер, який може видруковувати оперативні карти, окрема програма, відповідно стандартів НАТО, де ми можемо використовувати тактичні знаки НАТО, щоб планувати операції", - повідомив він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.