• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аркадій Корнацький: Тітушки знову спробували напасти на поля під Чаусово-2

    Опубликовано: 2015-07-06 14:59:05

            «Через 2 роки після розстрілу селян і спроби силового захоплення полів в Чаусово-2, менти і прокурори знову пригнали за врожаєм бандитів» - про це повідомив Аркадій Корнацький.

             «Просто якесь дежавю. В Чаусово-2 знову тітушки. Знову спроба захопити поля. І знову за цим стоїть влада і її "ділові партнери" - фірма «Партнер-Агро», яку в свій час створили для нищення підприємства Круглов і Пшонка», - заявив Аркадій Корнацький.

             «Я хочу наголосити, що «Агрофірма Корнацьких» не платила хабарів і не підкорялася бандовладі Януковича, і якщо у когось в нинішньому керівництві області стався сонячний удар і вони вирішили, що ми будемо платити хабарі зараз або кланятися, то вони глибоко помиляються», - зазначив він.

             За словами Аркадія Корнацького, «і сьогодні діють за старими злочинними схемами 2010-2013 року. Ще за часів Януковича, не змігши судами, міліцією й прокуратурою знищити підприємство, пішли адміністративним шляхом - розпорядженням голови Первомайської райадміністрації перевели розпайовані землі чаусян в землі запасу. Далі фіктивно їх роздали для ведення особистого селянського господарства так званим бюджетникам, зокрема і чи не всьому слідчому відділу первомайської міліції, які фальшували проти Корнацьких "справи", і просто бандитам, які такі ж селяни, як і лікарі районної лікарні. Далі – передали землю фірмі Пшонки-Круглова «Партнер-Агро».

             «Спроба чергового захоплення відбувається під прямим патронатом Миколаївської ОДА. А відбувається тому, що злочинці, які організували напад у 2013 році не покарані, хоча справою займалися і Генпрокурор Махніцький, і Генпрокурор Ярема. Тепер знову нахабно вчинено декілька злочинів, тому що є індульгенція на безкарність» - наголосив Аркадій Корнацький.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.