• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні потрібно об’єднати дві потужні сили – силу Сходу і силу Заходу

    Опубликовано: 2015-07-06 10:45:45

    Народний депутат України V-VII скликань у прямому ефірі “112 каналу” Ганна Герман наголосила, що Україні необхідна стабілізація внутрішньої політики, яка не можлива без зближення двох Україн – Східної і Західної. “Сьогодні на політичну сцену в Україні повинні вийти дві потужні сили: сила зі Сходу і Центру України, та сила і лідер Заходу України. Вони повинні об’єднати зусилля, незважаючи на те, що між нами багато різниць, що Донбас і Львів – різні ментально. Треба припинити годувати людей ненавистю, розбурхувати її. Потрібно об’єднати дві сили – силу Сходу і силу Заходу із двома лідерами, які можуть взяти відповідальність за країну. Інакше нас чекає вир глобальної війни – те, про що говорять сьогодні на Заході.

    Альтернативи мирному врегулюванню на Донбасі немає. І якщо ми не будемо йти далі цим шляхом, а будемо розбурхувати ненависть, поділ в Україні може йти вже не лише по лінії Донбасу, а пересунутися далі й далі.

    У Сполучених Штатах, звідки я щойно повернулася, де зустрічалася з багатьма людьми, які теж є дуже різними, як і в Україні – з різних вір, з різних партій. Але для них їхня держава, їх різноманітність – це є об’єднавчі фактори”, зазначила Ганна Герман.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.