• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рада директорів Укрпошти – підприємство на шляху реформування

    Опубликовано: 2015-05-28 08:30:07

    26 травня  в Укрпошті відбулося засідання Рада директорів, у якому взяли участь Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук та керівники філій підприємства.

    Відкриваючи засідання Ради, Андрій Пивоварський висловив підтримку ініціативам і проектам національного оператора та запевнив, що підтримка Міністерством інфраструктури державного поштового підприємства поглиблюватиметься на всіх рівнях, аби «допомогти Укрпошті перейти на новий рівень розвитку».

    «У нашій державі складається непроста економічна ситуація, що змушує як державні, так і приватні структури скорочувати витрати. Отож Укрпошті слід очікувати в найближчому майбутньому скорочення обсягів ринку фізичного ділового листування у зв’язку з переходом урядових установ та організацій на електронний документообіг, а також продовження експансії банків на ринку виплати пенсій, – зазначив міністр. – Зважаючи на ці виклики, Укрпошта має адаптувати свою діяльність до нових, більш жорстких умов».

    На засіданні Ради директорів був представлений План стратегічних ініціатив, у рамках якого започатковано роботу з енергозбереження та оновлення автопарку на підприємстві, відшуковуються можливості автоматизації 7 тис. робочих місць у поштових відділеннях. Обговорювалися заходи щодо діяльності підприємства в умовах імплементації Директиви 97/67/ЄС про спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг та вдосконалення їх якості. У рамках підготовки підприємства до корпоратизації триває робота з упорядкування нерухомого майна.

    На засіданні Ради директорів значну увагу приділено проблемним питанням діяльності філіалів, проаналізовано причини та можливі шляхи їх вирішення. Розглянуто конкретні аспекти реалізації плану реформування Укрпошти.

    Очільник Укрпошти закликав керівників філіалів опікуватися долями своїх підлеглих, які є добровольцями чи в рамках мобілізації стали на захист цілісності й незалежності нашої держави. «Наші захисники та їхні сім’ї потребують вашої уваги та підтримки, – наголосив Ігор Ткачук. – Укрпоштою з першого дня проведення бойових дій на сході країни ініційовано добровільний збір коштів та відправлення гуманітарної допомоги військовим та постраждалим, серед яких чимало поштовиків. Керівники філіалів мають взяти під особистий контроль, аби трудові й соціальні права наших колег, які повертаються із військової служби, були додержані повною мірою».

    На Раді директорів відзначено найприбутковіші дирекції за підсумками І кварталу 2015 року. Перше місце за результатами виробничої та фінансово-господарської діяльності посіла Харківська дирекція підприємства – за особистий вклад у досягнення позитивних результатів кожен працівник з 5-тисячного колективу філіалу отримає премію від Укрпошти.

    Прибуткову діяльність забезпечили також ще 14 дирекцій підприємства: Рівненська, Закарпатська, Волинська, Тернопільська, Київська обласна, Львівська, Донецька, Вінницька, Хмельницька, Черкаська, Кіровоградська, Житомирська, Київська міська та Чернівецька. Найстаранніших працівників кожної з них буде премійовано.

    «У нас усіх попереду непрості часи і багато складних завдань. Однак ми маємо пишатися тим, що працюємо заради людей і виконуємо надзвичайно благородну місію – забезпечуємо потреби суспільства у поштовому зв'язку, надаємо соціально значущі послуги населенню всієї держави. Саме тому якісну і старанну роботу наших працівників ми обов’язково відзначатимемо! Підприємство має винагороджувати людей, які внесли значний вклад у забезпечення прибуткової діяльності підприємства. За працею й шана!» – наголосив очільник Укрпошти Ігор Ткачук.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.