• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 22 травня 2015 року в Києві відбудеться мирна акція-хода в рамках всесвітньої ініціативи Marсh Against Monsanto (Марш проти «Монсанто»)

    Опубликовано: 2015-05-20 11:42:54

    Марш проти «Монсанто» проходить щорічно у всьому світі. Цього року до акції долучилися жителі більш 38 країн на 6 континентах. Його учасники виступають проти монополізації ринку насіння і широкого використання отруйних хімікатів, які негативно впливають на землю, забруднюють водойми та наносять шкоду здоров’ю людей.

    Подія має мету привернути увагу до різноманітних проблем, які компанія «Монсанто» створила людям у всьому світі. Безпліддя, дитяча смертність, уроджені вади, підвищений ризик виникнення раку — одні з небезпек, пов’язані з використанням хімікатів та насіння компанії «Монсанто».

    Цього року вперше до акції планують приєднатися і українці. Зокрема, виступити проти будівництва заводу компанії «Монсанто» з виробництва генномодифікованого насіння в Житомирській області. Організатор українського Маршу проти «Монсанто» – громадська ініціатива «НІ Монсанто в Україні».

    Ми впевнені, що суспільство не має права залишатись осторонь таких важливих питань, які стосуються біологічної і генетичної безпеки країни при створенні, дослідженні та практичному використанні ГМО, а також всього, що може безповоротно впливати на найцінніше, що мають українці – нашу землю.

    Збір учасників акції об 11-00 під будівлею Міністерства аграрної політики та продовольства України (вул. Хрещатик 24). Кінцева точка Маршу – київський офіс компанії «Монсанто» (БЦ «Сенатор», вул. Володимирська 101А).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.