• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вперше в Україні військова прокуратура відправила військового комісара на гауптвахту за неналежне проведення мобілізації

    Опубликовано: 2015-05-18 08:45:45

    Вперше в Україні військового комісара відправлено на гауптвахту! Суд, вислухавши обґрунтовану позицію військової прокуратури Харківського гарнізону Центрального регіону України та беззаперечність доказів вини військкомісара одного районного військового комісаріату м. Харкова прийняв рішення про накладення двох адмінстягнень  у виді адміністративного арешту з утриманням на гауптвахті. Таким чином підполковник «отримав» 8 діб «губи» за недбале ставлення до військової служби (за ст. 172-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та ще 8 діб – за «бездіяльність військової влади» (ст. 172-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Таку позапланову «відпустку», до речі, з окремим номером, підполковник «організував» собі за неналежне виконання заходів з проведення мобілізації та непритягнення до адміністративної відповідальності осіб, які ухиляються від мобілізації.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.