• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Провали Уряду в економічних реформах призводять до поразок на дипломатичному фронті

    Опубликовано: 2015-05-15 12:50:12

    Від балаканини про боротьбу з корупцією та проведення реформ влада повина вже нарешті перейти до реальних справ, або заявити про свою неспроможність і піти на дострокові вибори. На цьому в ефірі телеканалу „112 Україна” наголосив лідер політичної партії „Громадянська позиція” Анатолій Гриценко.

    „З коаліційної угоди виконано тільки 15 % обіцяного. Це означає, що треба зібрати збори коаліції і прийняти одне з двох рішень – працювати без вихідних щодня (а не по 6 днів на місяць, як зараз), щоб наздогнати графік, або заявити про свою неспроможність і безвідповідальність, скласти повноваження і оголосити дострокові вибори. Така бездіяльність влади у поєднанні корупцією обходиться країні набагто дорожче, ніж вибори”, - сказав він.

    За словами Гриценка, вже навіть зарубіжні партнери зневірилися в спроможності української влади проводити реформи. „Їм набридли обіцянки. Через це зависає співпраця з МВФ, зависає співпраця з міжнародними донорами. Нагадаю, що Уряд Яценюка обіцяв, що вже в квітні місяці буде проведена серйозна донорська конференція і до нас прийдуть мільярди доларів. Так от ці західноєвропейські донори відклали цю конференцію до кінця грудня і відкрито кажуть – корупція не зменшилась, про реформи тільки балачки... І таке ставлення - це не питання лише прем’єр-міністра, це питання всієї країни”, - підкреслив політик.

    „Провали в економічних реформах призводять потім і до поразок на дипломатичному фронті. Вже по-іншому оцінюють і американці, і європейці ситуацію на Донбасі. ОБСЄ вже відверто ставить нас на один рівень з терористами, і говорить про порушення мінських угод обома сторонами, про невідведення техніки обома сторонами... Росія вже навіть виведена за рамки і вона вже нібито миротоворець”, - підсумував Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.