• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • По факту корупції під час вивозу гексахлорбензолу з Калуського району відкрита кримінальна справа - Дерев'янко

    Опубликовано: 2015-05-15 08:56:28

    Кримінальну справу було відкрито 13 травня по факту корупції під час вивезення небезпечних відходів гексахлорбензолу в Калуському районі Івано-Франківської області у 2011-2014 роках.

    Про це повідомив секретар ТСК з питань розслідування обставин розкрадання державних коштів під час надання послуг зі збирання небезпечних відходів в Калуському районі Івано-Франківської області Юрій Дерев'янко після засіданні комісії 14 травня.

    В свою чергу прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк запевнив, що прокуратура провела всі необхідні слідчі дії і допити з цього питання. Разом з тим, він відмітив, що "на даний час робиться все, щоб сховати документацію (фігурантами даної справи – ред.)".

    Голова Центрального виконавчого комітету ГО "Розбудова" заявив, що "кількість гексахлорбензолу яка була в Україні, така й залишилась". Він пояснив, що була вивезена слабо заражена земля, бо її вивіз коштує 30 доларів за тону, в той час вартість вивезення сильно зараженої землі складає 600 доларів за тону.

    Нагадаємо, 9 травня Юрія Дерев'янка було обрано секретарем тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин розкрадання державних коштів під час надання послуг зі збирання небезпечних відходів в Калуському районі Івано-Франківської області.

    19 березня народні депутати створили тимчасову слідчу комісію з питань розслідування обставин розкрадання державних коштів під час надання послуг зі збирання небезпечних відходів гексахлорбензолу в Калуському районі Івано-Франківської області у 2011-2014 роках.

    Співавтором відповідного проекту постанови № 2337 став позафракційний депутат, член ради партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко.

    Прес-служба Юрія Дерев'янка

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.