• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Коли жінка говорить про жінку

    Опубликовано: 2015-05-15 08:53:32

    Друзі, запрошуємо Вас 15 травня на відкриття спільного фотопроекту-дослідження Ірини Брягзун та Мирослави Павлик – «Жінка/Квітка». Виставка відбудеться у АРТ-просторі «6 level» (вул. Хрещатик, 44) і триватиме до 29 травня. Початок о 18 00.

    Проект-дослідження – це серія чорно-білих фотографій, мета яких показати красу жінки, незалежно від її соціального статусу, роботи, віку, життєвих колізій чи непоправних втрат. Всього 13 портретів-диптихів – і 13 жіночих світів: зовнішньо сильних, але ніжних та трепетних всередині. Кожне фото – це невелика історія, інколи трагічна, інколи натхненна – та по-своєму прекрасна. Кожна з героїнь, обравши для себе квітку-символ, розкрила для світу те таємне “я”, що часто ховається глибоко всередині. Придивляйтесь уважно: чи впізнаєте ви гостру на язик, вибухову і провокативну Ірену Карпу у тендітному весняному букеті? А якою квіткою цвіте душа Лесі Литвинової, мами чотирьох дітей і головної мами для усіх біженців? Що вибрала для себе учасниця театрально-музичного гурту  «Dakh Daughters» Наталка Біда?

    «Ми свідомо просили кожну героїню самостійно вибирати свою квітку, - розповідає про роботи Ірина Брязгун. – І зізнаюся чесно, дівчата дивували нас: сильні та сталеві на вигляд жінки віддавали перевагу ніжним квітам, а тендітні дівчата, навпаки, тягнулися до спокусливих бутонів. Героїні розкривалися, розквітали, показували правдиві бажання. Навіть для них самих це було приємною несподіванкою».

    «Завдяки проекту ми познайомилися з різними жінками, - говорить Мирослава Павлик. – Кожна з них – боєць. Але в нашій теперішній реальності ми не завжди бачимо раниму жіночу натуру, яка ховається за бажанням допомогти та врятувати навколишній світ».

    Серед запрошених на відкритті виставки також будуть героїні, з якими матимете змогу поспілкуватися і ізнатись про емоції з перших уст.

    Години роботи:

    Понеділок-неділя: з 14:00 до 21:00

    Хрещатик 44а, 6 поверх

    Вхід вільний.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.