• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Кукуріка: у Києві на одного депутата припадає майже 6,5 тис пенсіонерів

    Опубликовано: 2015-04-29 08:22:54

    Голова Партії пенсіонерів України Микола Миколайович Кукуріка переконаний, що проведення реформи соціальної сфери не можливе без відродження районних рад.

    «Сьогодні є багато спекуляцій на тему районних рад, мовляв, це – дорого. Однак, якщо ми хочемо проводити реформи і, в тому числі реформувати соціальну сферу, повинен відбуватися суспільний діалог. Люди мають мати своїх представників у владі на рівні районного управління і будь-яке рішення, яке приймається, має обговорюватись громадою», - повідомив М.М. Кукуріка.

    Голова ППУ вважає, що зростання бідності українців прямо пов’язане із відсутністю районних рад, адже не відбувається ефективних суспільних перетворень на місцях, не має безпосереднього контакту із людьми.

    «Українські пенсіонери сьогодні просто не мають до кого звернутись по допомогу. Не можуть, приміром, 120 депутатів Київради вирішити проблеми 780 тис пенсіонерів, які проживають у столиці. В результаті ми і отримали кричущу ситуацію серед населення похилого віку», − підсумував Микола Кукуріка.

    Відомо, що на сьогодні, 28 квітня 2015 року, на черговій сесії Київради заплановано розгляд питання повернення районних рад у столиці.

    Прес-служба Партії пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.