• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жителі міст Краснодон і Молодогвардійськ, що на Луганщині, забезпечені теплом

    Опубликовано: 2005-11-07 15:15:00
    ДП „Газ-тепло” виділило необхідні обсяги природного газу для теплозабезпечення міст Краснодон та Молодогвардійськ Луганської області. Рішення про виділення лімітів газу для КП „Тепло” м. Молодогвардійськ та КП „Краснодонтеплосервіс” м. Краснодон, яке обігріває ще й сусідній Суходольськ, було прийняте керівництвом ДП „Газ-тепло” після укладання з цими підприємствами відповідних угод та надходження перших коштів для погашення заборгованості згідноі з затвердженими графіками.
     
    До співпраці з ДП „Газ-тепло” рівень розрахунків КП „Тепло” та КП „Краснодонтеплосервіс” за спожите паливо не перевищував 14% та 12,5% відповідно. За останні два роки цей показник вдалось підняти, однак ситуація продовжувала залишатись складною.
     
    Для поліпшення ситуації керівництво ДП „Газ-тепло” докладало чимало зусиль. Зокрема, на початку нинішнього опалювального сезону проводились виїзні наради у м.Краснодон як із комунальниками, так і з керівниками міста. В результаті було затверджено графіки погашення заборгованості за спожитий у минулих роках природний газ, а після надходження згідно з ними перших коштів - укладено угоди на постачання газу у опалювальному сезоні 2005-2006 рр.
     
    Угоди, укладені підприємствами комунальної теплоенергетики з ДП „Газ-тепло”, та виділені у відповідності до них ліміти газу дозволять забезпечити стале постачання тепла населенню цих міст протягом всього опалювального сезону.
     
     
    Прес-центр ДП “Газ-тепло”
    Тел. (38044) 206-32-64, E-mail: zanyuk@gazteplo.com.ua
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.