• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ярослав Кашуба: «Влада тільки тоді є ефективною, коли вона небайдужа до своєї країни»

    Опубликовано: 2015-04-20 08:16:12

    Голова Державної служби зайнятості Ярослав Кашуба під час одноденної робочої поїздки до Харківського регіону 17 квітня 2015 року відвідав Ярмарок вакансій та Ярмарок спеціальностей, які відбулись у рамках профорієнтаційного тижня «Впевнений крок у професійне майбутнє» в Національному фармацевтичному університеті.

    Я.Кашуба побажав майбутнім випускникам знайти гарну роботу, а роботодавцям – з розумінням ставитися до молодого покоління та забезпечити гідний рівень оплати праці. Голова Державної служби зайнятості зазначив, що молодь – це майбутнє України. І щоб вона почувала себе самореалізованою та затребуваною на ринку праці, служба зайнятості як представник влади докладе до цього максимум зусиль.

    «Влада тільки тоді є ефективною, коли вона небайдужа до своєї країни»,– підкреслив Ярослав Кашуба.

    Під час заходів у Національному фармацевтичному університеті близько 30 компаній України пропонували до 400 вакансій. Роботодавці запрошували студентів як на роботу, так і на практику та стажування. Їм були потрібні медичні представники, провізори, фармацевти, інженери-технологи, хіміки-аналітики, завідуючі аптеками, біотехнологи та мікробіологи. Шукали вони й регіональних представників, викладачів німецької та англійської мов, адміністраторів, проект-менеджерів.

    Щоб студенти вишу могли добре зорієнтуватися на ринку праці, фахівці Харківської служби зайнятості інформували про затребуваність тих чи інших спеціалістів у регіоні та в державі у цілому. Для більш предметного майбутнього діалогу молодих фахівців з роботодавцями – допомагали в складанні професійного резюме, здійснювали тестування та анкетування. А тим, кого цікавило бізнес-становлення, розповідали про можливість відкриття власної справи та отримання виплати допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності.

    Загалом понад півтори тисячі студентів Національного фармацевтичного університету, з яких чверть – випускники, мали нагоду поспілкуватися з роботодавцями та отримали корисні поради щодо свого майбутнього працевлаштування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.