• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проти посадовців-корупціонерів зареєстровано заяви про злочини

    Опубликовано: 2015-04-10 08:25:19

    Народні депутати України, члени Міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль» зареєстрували в ГПУ заяви про злочини, вчинені в.о. начальником Одеської митниці Володимиром Передерієм, в.о. начальником Головного управління ДФС України в Одеській області Сергієм Даніліним, головою Державіаслужби Денисом Антонюком та директором УДП «Укрхімтрансаміак» Віктором Бондіком. Про це повідомив парламентар Максим Поляков (фракція «Народний фронт») під час брифінгу в Верховній Раді України.

    За словами народного депутата, наразі важливим є не просто реєстрація заяв у ГПУ, а початок та прозорість розслідування справ, оперативне доведення їх до суду. «Вчора Генеральний прокурор повідомив, що 10 квітня буде призначено нового прокурора Одеської області, ключовим завданням якого стане рішуча боротьба з контрабандою та корупцією. Окрім того, Віктор Шокін запросив представників МДО «Депутатський контроль» до Одеси, аби спільними зусиллями визначити першочергові напрямки та механізми боротьби зі зловживаннями», - підкреслив Максим Поляков.

    Нагадаємо, 8 квітня відбулася зустріч народних депутатів, членів МДО «Депутатський контроль» з Генеральним прокурором України Віктором Шокіним, на якій він пообіцяв невідкладне відкриття кримінального провадження по зазначеним корупційним фактам.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.