• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іцхак Адізес: стратегія і тактика лідерства в умовах кризи

    Опубликовано: 2015-04-01 20:24:46

    17 квітня всесвітньовідомий  гуру менеджмента дасть у Києві актуальний майстер-клас для власників бізнесу та топ-менеджерів. 

    «Хто досягне успіху? Той, хто здатен пристосуватися до змін швидше за інших», – в цьому переконаний Іцхак Адізес, засновник та генеральний директор Інституту Адізеса, організації, що спеціалізується на керуванні змінами, з філіями в США та ще 14 країнах.   

    Іцхак Адізес – автор унікальної методології підвищення ефективності ведення бізнесу, котру застосовують в своїй діяльності понад 2 тис. компаній. Серед них – такі гіганти як Coca-Cola, Bank of America, Volvo, Domino`s Pizza, Visa Group: всі вони на різних етапах свого існування переживали скрутні часи, проте змогли не лише подолати кризу, але й дістати з неї користь.

    «Зі змін народжуються проблеми та можливості. Проблема та можливість – це одне й те ж саме», – стверджує доктор Адізес, який сам себе називає «організаційним терапевтом». До його професійних діагнозів та рекомендацій щодо лікування дослухаються не лише найбільші корпорацій, але й уряди держав – зокрема, Ізраїлю та Швеції.

    Актуальний майстер-клас «Зміни та їх вплив на лідерство», що відбудеться в Києві 17 квітня (Прем’єр Палац, «Гранд Холл Софіївський»), надасть власникам бізнесу та топ-менеджерам чіткий і зрозумілий набір антикризових інструментів, котрі справді працюють.  

    Це – не абстрактна теорія, а конкретні практичні рішення, які автор бестселерів «Інтеграція. Вижити та стати сильніше у кризові часи» та «Керуючи змінами» напрацював за понад три десятиліття. Адже метод Адізеса – універсальний механізм, котрий лежить в основі ефективної роботи будь-якої організації: як гігантської корпорації, так і невеличкої фірми.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.