• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман: Треба кардинально змінити концепцію внутрішньої політики

    Опубликовано: 2015-03-30 08:45:25

    Народний депутат України 5-7 скликань Ганна Герман прокоментувала у прямому ефірі “112 каналу” кадрові зміни у владі.

    “Для періоду нестабільності, який зараз переживає Україна, очевидно, є характерною часта зміна кадрів при владі. Бували часи, коли міністри не змінювалися протягомцілої каденції.

    Концепція української внутрішньої політики вимагає негайної радикальної зміни – від ненависті і пошуку ворогів, пошуку помилок до пошуку злагоди, друзів, толерантності між людьми, які мають одні одному прощати, толерувати один одного й розуміти.  Революція Гідності, яка відбулася в Україні, має перерости у Революцію Любові, а не у революцію ненависті.

    З одного боку, добре, коли керманичі держави бачать помилки підлеглих, роблять відповідні висновки. Разом із тим,чи не свідчить це про не зовсім глибокий підхід у підборі кадрів? Будемо сподіватися, що влада розуміє те, що вона робить і що ці кадри, яких швидко змінюють, не будуть озлоблені до України. І, незважаючи на те, що вони пішли з посад, будуть продовжувати допомагати Україні,” - зазначила Ганна Герман.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.