• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Комплексну схему розміщення тимчасових споруд обговорять з киянами

    Опубликовано: 2015-03-20 12:48:55

    Департамент містобудування та архітектури інформує киян про проведення громадських обговорень проекту Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд. За результатами розгляду проекту Комплексної схеми у кожному районі міста, будуть зібрані пропозиції жителів та сформований остаточний варіант Комплексної схеми.

    «За останні місяці напруженої роботи нам вдалося перевести діяльність близько 7000 кіосківу правове поле. Їх власники сплатили до бюджету 45 млн. гривень. Наразі ведеться активна робота з демонтажу незаконних споруд. Наступний етап впорядкування міського простору – затвердження Комплексної схеми. Місця для розміщення кіосків у ній визначатимуться з урахуванням сплати пайової участі, пропозицій киян та наявних зон обмежень. Орієнтовно це 6500 місць, проте остаточна їх кількість буде визначена після громадських обговорень», - зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

    Він також додав, щопублічність і відкритість Комплексної схеми даєможливість підприємцям на умовах конкурсу претендувати на місця, передбачені для розміщення тимчасових споруд та отримати документи строком на 5 років. А доступність інформації через мережу Інтернет дозволяє проводити контроль з боку киян і впливати на те, як виглядатиме їхнє місто.

    Пропозиції потрібно подавати у вигляді заяви до Департаменту містобудування та архітектури. До заяви додаються графічні матеріали (фрагмент карти з порталу Містобудівного кадастру з зонами обмежень та визначенням місця, яке пропонується включити/виключити/перенести в проекті Комплексної схеми).Власникам тимчасових споруд обов’язково потрібно зазначати в заяві номер договору пайової участі за 2014-2015 рік.

    Прес-служба Департаменту  містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.