• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Продан вимагає від ВР демонополізувати застосування касових апаратів

    Опубликовано: 2015-03-19 08:31:48

    Верховна Рада у першому читанні підтримала законопроект № 1088 "Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" (щодо державних гарантій суб'єктам господарювання у застосуванні ними реєстраторів)" ініційований народним депутатом (депутатська група УДАР) Оксаною Продан.
    "Цей законопроект, уперше за багато років, демонополізує сферу застосування касових апаратів, знищує монополію і наближує до європейських стандартів відносини між фіскалами, роботодавцями, платниками податків і людьми, які їх обслуговують", – зазначила О.Продан.
    Слід зазначити, що цим проектом пропонуються зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», які передбачають врегулювання відносин між суб’єктами господарювання, постачальниками та сервісними центрами, заборону вимагати посвідчення особи при купівлі-продажу валюти, спрощення адміністрування операцій з РРО, встановлення механізму зарахування коштів, витрачених суб’єктами господарювання на придбання модемів або реєстраторів розрахункових операцій, в якості сплати податкових зобов’язань.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.