• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта підписала Меморандум про взаємодію з Товариством «Україна-В’єтнам»

    Опубликовано: 2015-03-13 12:19:57

    12 березня 2015 року у Будинку зв'язку в Києві відбулося урочисте підписання між Укрпоштою та громадською організацією «Товариство «Україна-В’єтнам»Меморандуму про взаємодію у сфері надання послуг з пересилання міжнародних поштових переказів між Україною та В’єтнамом.

    Свої підписи на документізасвідчили в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук та голова Товариства «Україна-В’єтнам»Олександр Шлапак. Меморандум про взаємодію підписано у рамках розвитку міжнародного обміну грошовими переказами між Україною та В’єтнамом. Мета підписання Меморандуму – популяризація послуг Укрпошти, зокрема пересилання міжнародних поштових переказів між Україною та В’єтнамом, серед в’єтнамської громади в Україні.

    У заході також взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам НгуенМіньЧі,  перший секретар, завідуючий торговим відділом Посольства ХоЧунгТхань, а також радник Посольства Нгуен Фан Хонг Хай.

    «Сьогодні ми укладаємо цей Меморандум в першу чергу для того, щоб зміцнити наші зв’язки з В’єтнамом, – відзначив на церемонії підписання Меморандуму в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Партнерські відносини з Поштою В’єтнаму в Укрпошти склались більше року назад. Я переконаний, що підписання Меморандуму сприятиме пожвавленню стосунків між двома країнами та знайомству з послугами Укрпошти якомога більшої кількості представників в’єтнамської громади як в Україні, так і за її межами».

    Підписання Меморандуму сприятиме створенню ефективних механізмів доступу до послуги з пересилання поштових переказів між двома країнами на основі укладеної у 2013 році Угоди між Укрпоштою та Поштою В’єтнаму про обмін міжнародними електронними переказами через Міжнародну фінансову систему Всесвітнього поштового союзу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.