• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УАВПП збере та узагальнить побажання місцевих ЗМІ, щоб підвищити ефективність роздержавлення газет

    Опубликовано: 2015-03-10 07:37:58

    УАВПП при підтримці Українського медійного проекту (У-Медіа) розпочинає серію обговорень найважливіших аспектів майбутнього роздержавлення місцевих комунальних видань. Мета – відкритий обмін думками та застереженнями, узагальнення та врахування побажань та рекомендацій діючих керівників ЗМІ під час проведення майбутнього роздержавлення.

    Три групові обговорення будуть проведені в Дніпропетровську, Хмельницькому та Чернігові із залученням представників комунальних (державних) і приватних друкованих ЗМІ, місцевих органів влади, юристів та експертів.

    Такий склад учасників дозволить одночасно:

    (а) виявити та систематизувати найбільш проблемні чи/та незрозумілі моменти майбутнього процесу роздержавлення,

    (б) зняти чи пом’якшити побоювання як представників комунальних ЗМІ, так і представників органів місцевої влади, які звикли до існуючої процедури поширення офіційної інформації та не мають упевненості в тому, що після роздержавлення зможуть ефективно виконувати свої комунікаційні завдання та

    (в) знайти зручні форми та методи розширення інформаційної співпраці місцевої влади та ЗМІ, які дозволять збільшити можливості для поширення офіційної інформації та відпрацювати форми роботи місцевих органів владі із ЗМі вже зараз, готуючись до роздержавлення у майбутньому.

    На наради будуть запрошені представники успішних ЗМІ (як приватних, так і комунальних), які поділяться досвідом ефективної роботи.

    В результаті трьох дискусій УАВПП виробить низку рекомендацій/ключових тез, які будуть передані до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України для подальшого врахування в процесі роздержавлення.

    УАВПП

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.