• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Керівники Генпрокуратури, СБУ та МВС є ключовими у боротьбі з корупцією – Канівець

    Опубликовано: 2015-03-05 14:04:19

    Для подолання корупції має бути консолідована позиція президента, прем'єра та голови ВРУ щодо кадрових призначень на посади генпрокурора, міністра внутрішніх справ та голови Служби безпеки. Про це на своїй сторінці в Facebook пише народний депутат сьомого скликання Олег Канівець.
    «З призначенням керівника Національного Антикорупційного Бюро (НАБ), ми корупцію не поборемо. Для подолання цього явища мало призначити того, хто це подолає. Головне, в цій серйозній боротьбі – політична воля! Насамперед, позиція в цьому питанні президента, прем'єра та голови ВРУ. Консолідована позиція перших осіб держави в цьому питанні визначається чим? Кадровими призначеннями. На які посади? Генпрокурор, голова СБУ, міністр МВС», – переконаний політик.
    Канівець переконаний, що формування Національного антикорупційного бюро є свідченням того, що ГПУ, СБУ та МВС не в змозі боротися із корупцією. 
    «Саме ці структури є найбільш корумпованими», – стверджуєКанівець.
    Відтак, політик пропонує оголосити публічний конкурс на підбір кандидатур (або висловлення підтримки) на посади Генпрокурора, голови СБУ, керівника МВС.
    «Керівники цих відомств є ключовими у боротьбі з корупцією! Без їхньої підтримки голова НАБу буде «весільним генералом». Крім того, за словами Канівця, скоротивши апарати Прокуратури, СБУ та МВС потрібно вдвічі, підняти рівень зарплат у цих відомствах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.