• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оксана Юринець: Зміни з нарахування пенсій дадуть змогу країні не жити, а вижити

    Опубликовано: 2015-03-04 08:59:42

    Нарахування пенсій в Україні на сьогодні не правильне, і прийняті Верховною Радою зміни до Державного бюджету в частині пенсій – це ситуативне рішення. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловила народний депутат (депутатська група УДАР) Оксана Юринець.

    «Коли ми вносимо зміни, то хочемо виправити помилки, які були прийняті в минулому бюджеті. Коли ми шукаємо в кишенях пенсіонерів – це погано. Але треба говорити, що патерналістський спосіб існування, який пропагувався в нас у державі, був неправильним. Хтось має один мінімум, хтось – десять. Тому ця зміна до бюджету – це спроба виправити помилки, які були при прийнятті бюджету», - сказала Юринець.

    Політик додала, що прийняті зміни до січня 2016 року – це період-вимога Міжнародного валютного фонду для надання кредиту. «Сьогодні треба вирівнювати ситуацію, яка склалася і з банківською системою в країні. З коливанням курсу й підняттям цін виживати дуже складно. І те, що було прийнято, до 1 січня дасть можливість цій країні якось вижити, не жити, а вижити», - наголосила депутат.

    О. Юринець підкреслила, що Пенсійний фонд в Україні потребує реформування, і майбутнє, як свідчить світова практика, за недержавними пенсійними фондами, для розвитку котрих потрібне функціонування адекватної системи заробітних плат, а отже потрібно працювати над законопроектами, які дадуть змогу розвиватись бізнесу й економіці.

    «Що дасть позитивний ефект? Це закон про дерегуляцію під авторством Оксани Продан і співавторів, він є важливим і з часом, гадаю, буде прийнятий. Також - новий податковий кодекс…», - додала нардеп.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.