• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Згуладзе підтримала пропозицію Купрія щодо участі місцевих громад в «кадрових питаннях» МВС

    Опубликовано: 2015-02-06 08:42:52

    Заступник міністра внутрішніх справ Катерина Згуладзе-Глуксманн підтримала пропозицію заступника голови Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталія Купрія щодо необхідності надання місцевим громадам права брати участь в призначенні та звільненні керівників місцевої міліції.

    Відповідну пропозицію в представлений Екою Згуладзе законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування органів внутрішніх справ» (реєстр. №1550) Купрій вніс на засіданні комітету.

    «Я багато років працював депутатом місцевої ради міста Дніпродзержинська, що на Дніпропетровщині, і люди постійно скаржились мені на відсутність довіри населення до начальника міліції. Тому прошу передбачити в стратегії нового закону «Про поліцію» можливість місцевих громад обирати керівництво своєї міліції», - зауважив парламентар.

    В свою чергу Згуладзе запевнила, що реформування органів внутрішніх справ дозволить місцевому населенню та місцевим керівникам офіційно брати участь в процесі прийняття рішень щодо призначення та звільнення конкретної категорії місцевих правоохоронців.

    Нагадаємо, в четвер, 5 лютого, Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект № 1550 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування органів внутрішніх справ», представлений в парламенті Екою Згуладзе.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.