• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 26 січня 2015 року стартували благодійна акція зі збору макулатури серед учнівської молоді столиці

    Опубликовано: 2015-02-03 15:34:32

    Організатори акції Благодійний фонд «Український опір» та ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО» за сприяння Київської міської державної адміністрації  та безпосередньо Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.
    4 лютого 2015 року о 14 годині у спеціальній школі №43 «Грааль» (вул. Клименка, 17) відбудеться у рамках благодійної акції зустріч організаторів «Київської міської спілки ветеранів АТО», учасників АТО з педагогами та учнями.
    Учасники АТО та організатори акції мають намір висловити вдячність дітям, які у такий спосіб підтримують бойовий дух військових та надають таку важливу матеріальну допомогу.
    «Сьогодні найважливішим є згуртованість та єднання у боротьбі з агресором, і діти, які активно відгукнулись на проведення акції, продемонстрували найважливіше – єдність та небайдужість. Своїм прикладом вони показали, що навіть мотлох та непотріб, при бажанні можна перетворити на реальну допомогу для бійців. Саме такі вчинки додають сили і згуртованості нашим бійцям, а також формують свідоме громадянське суспільство» - говорить віце президент благодійного фонду «Український опір» Владислав Надуялов.
    Зібрана макулатура буде передана підприємству з утилізації вторинної сировини, а отримані кошти – перераховані на рахунок Благодійної організації «Благодійний фонд Український опір», який створений за ініціативи ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО». Усі перераховані кошти витратять на забезпечення потреб військовослужбовців, які беруть участь в АТО.

    Із будь-яких питань можна зв’язатися з Київською міською спілкою ветеранів АТО за адресою: вул. Васильківська, буд.1, оф.108, тел. (044) 393-43-28, (050) 277-26-13, (096) 871-55-70, e-mail: spilkaveteranato@gmail.com.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.