• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Перелом на Донбасі настане тоді, коли буде наказ повернутися до активної фази захисту країни

    Опубликовано: 2015-01-29 14:31:49

    Завдання-мінімум для України – стримати наступальні плани, які зараз розгорнули терористи разом із російськими військами, щоб перед наступним раундом переговорів отримати сильнішу позицію. Про це в ефірі телеканалу «UBR» заявив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Вони відкрито хочуть організувати котел навколо Дебальцево і забрати цей залізничний вузол. Другий напрям удару – Маріуполь», - сказав він.

    Перелом у військових діях на Донбасі, за словами Гриценка, настане тоді, коли Україна перейде до рішучих активних дій. «Якщо Президент Порошенко серйозно поставиться до рішення, яке прийняла ВР оголосивши Росію країною-агресором і буде готовий віддавати накази, щоб армія не просто «стояла не провокувала», а давала по зубам тим, хто підтягує гради через кордон, хто розгортає нові комплекси ППО,  хто організовує диверсії на неокупованій частині території, тоді може настати перелом», - зазначив політик.

    «Тоді люди повірять, що перейдена межа, дуже важкою ціною «перемир’я» ми втратили людей і території, але тепер повертаємось до активної фази захисту своєї країни», - наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.