• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Якщо буде чесна відповідь влади на агресію Росії, ніхто не уникатиме мобілізації – Гриценко

    Опубликовано: 2015-01-29 08:38:55

    Анатолій Гриценко вважає, що проблеми із новою хвилею мобілізації пов’язані із недовірою до влади та до військового командування. Про це лідер «Громадянської позиції» сказав в ефірі радіо «Ера FM».

    «Коли бездарних командирів негайно будуть міняти, а зрадників саджати, тоді не тікатимуть від військкомату. І в уряді так само:  якщо неефективний міністр фінансів, або якщо грається з гривнею голова Нацбанку, а прокурор не саджає злочинців - їх треба міняти швидко. Тоді довіра до влади відновиться і люди підуть самі захищати свою країну», - сказав він.

    За словами Гриценка, у цій ситуації влада повинна діяти на випередження.  «Зараз ми бачимо відкат в патріотичній хвилі. Після Майдану люди самі йшли у військкомати і ніхто нікого не призивав. Було піднесення. А коли потім побачили дії влади в режимі «стой там иди сюда», коли побачили, що солдати воюють цілодобово, а влада цілодобово не працює , коли побачили недолугі рішення військових командирів, включився захисний механізм», - зазначив політик.

    Він також підкреслив, що коли на Донбасі задіяна артилерія Збройних Сил, літаки, вертольоти, системи залпового вогню, спецназ тощо, коли вже ВР прийняла рішення, що це агресія Росії, то, очевидно, що має має бути введений режим воєнного стану і тоді мобілізація буде сприйматись як логічний крок для всіх. «Якщо буде чесна відповідь влади, якщо буде справді ставитись питання оборони країни, тоді жоден мужчина призовного віку не відмовиться від призову», - переконаний Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.