• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівській залізниці тривають роботи з ліквідації наслідків сходу вантажного поїзда

    Опубликовано: 2015-01-26 13:58:02

    Залізничники Львівської магістралі продовжують роботи з ліквідації наслідків сходу вантажного поїзда №1609 на станції Лавочне. Рух по непарній колії на зазначеній дільниці відкрито 26.01.2015 року о 9.30. Зараз поїзди можуть рухатися тут з максимальною швидкістю до 25 км/год. На основній колії тривають роботи — фахівці піднімають на колію останній вагон з десяти, які зайшли з рейок.
    Нагадаємо, 25 січня о 06.35 год. на станції Лавочне (Львівська область) стався схід десяти вантажних вагонів поїзда сполученням Вечірній Кут-Чоп, який перевозив залізну руду. Внаслідок цього пошкоджено вагони та колійне полотно, збито опору контактної мережі, виникли затримки у русі поїздів. Оперативно на місце події прибули спеціалізовані підрозділи Львівської магістралі: відбудовні поїзди зі станції Стрий, Мукачево та Львів. Роботу штабу з ліквідації наслідків сходу курують начальник Львівської залізниці Богдан Піх, на місці працюють головний інженер магістралі, ревізор з безпеки руху поїздів та автотранспорту, керівники служби колії, вагонної служби, енергетики та зв’язківці, інші фахівці.
    Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, однак, сходження вагонів спричинило незручності для пасажирів поїздів, які рухалися з Києва до Ужгорода, та приміських поїздів, які не змогли вчасно виконати свої рейси. Львівська залізниця організувала курсування цих поїздів за зміненим маршрутом – через станцію Сянки. Також для доїзду організовано підвезення пасажирів спеціальним транспортом до Львова, аби пасажири могли здійснити пересадку. Львівська магістраль просить пробачити за тимчасові незручності.
    Залізничники працюють на об’єкті безперервно і сподіваються уже в найближчий час завершити комплекс робіт та відновити рух на цій дільниці. Причини ж інциденту та розмір збитків визначить спеціальна комісія фахівців, яка зможе повноцінно опрацювати матеріали випадку лише після вивчення усіх деталей.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.