• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Протягом 2014 року на Львівській залізниці травмувались 99 людей

    Опубликовано: 2015-01-22 12:52:30

    За 12 місяців 2014 року на території Львівської залізниці зафіксовано 95 випадків невиробничого травматизму, в яких зазнали травм 99 осіб. На жаль, більша частина травмованих – 56 людей – померли.
    Для порівняння, у 2013 році, на Львівській магістралі сталось 87 випадків травматизму сторонніх осіб, де постраждали 93 особи, 56 із них загинули. Відтак, рівень травматизму у 2014 році має тенденцію до збільшення: загальна кількість травмованих зросла на 6 осіб.
    Як зазначають у службі охорони праці Львівської магістралі, основною причиною нещасних випадків у 2014 році залишається ходіння по коліях – 32 випадки травмування із 99. Також неабияку загрозу становить перехід колії у невстановлених місцях (26 випадків травмування) та перебування у негабаритних місцях – 12 травмованих. Загалом же 36 осіб травмувались та 17 із них загинули, перебуваючи у небезпечних місцях на території залізничних станцій, ще 63 особи зазнали травм, 39 із них – смертельних, внаслідок порушення правил безпеки на перегонах.
    Варто зазначити, що протягом 2014 року на залізничних об’єктах загинуло двоє дітей віком до 16 років, ще семеро зазнали травм. У 2013 році на магістралі травмувались 5 дітей, смертельних випадків, на щастя, вдалось уникнути.
    У 2014 році на залізниці зменшилася кількість ДТП на переїздах, у яких травмуються люди. Відтак, внаслідок порушення водіями автомобілів правил дорожнього руху, трапилося 5 ДТП, у яких травмувались 7 осіб, одна людина загинула. У 2013 році на території Львівської залізниці зафіксували 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких було травмовано 13 осіб, 6 із них – смертельно.
    Нагадаємо, аби попередити наїзди рухомого складу на громадян, служба охорони праці спільно із працівниками воєнізованої охорони на територіях станцій та дистанцій колії проводить рейдові перевірки в місцях, де зафіксовано масове пересування громадян залізничними коліями станцій та перегонів. Відтак, за 12 місяців 2014 року було затримано 2591 особу за пересування коліями, з них оштрафували 2380 порушників  на майже 81 тисячу гривень. Аби застерегти громадян від неправильного поводження на залізничних об’єктах, на станціях Львівської залізниці регулярно оголошують по гучномовному зв’язку «Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України», особливо в години найбільшого травмування (ранковий та вечірній час).
    Залізничники Львівської магістралі вкотре закликають громадян бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах і т.д., адже перебування поблизу залізничних об’єктів вимагає неухильного дотримання правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.