• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Речник АТО: Найбільш напружена ситуація біля донецького аеропорту та населених пунктів поруч

    Опубликовано: 2015-01-12 12:02:12

    «У зоні проведення антитерористичної операції продовжує зростати кількість обстрілів з боку терористів. Розпочинаючи з 18:00 вчорашнього вечора, незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції наших військових, у тому числі з важкого озброєння», - повідомив під час скайп-включення в Українському кризовому медіа-центрі речник АТО Леонід Матюхін. Районом найбільшого загострення залишається донецький аеропорт та населені пункти поблизу нього. Учора ввечері відбулося бойове зіткнення між бойовиками та оборонцями нового терміналу аеропорту.

    На донецькому напрямку терористи з мінометів обстріляли метеовежу донецького летовища та Авдіївку.  «Також, із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню «Град» бойовики обстріляли Тоненьке, Піски та Опитне, а з протитанкових керованих ракет – Гранітне», - додав речник АТО.

    На інших напрямках незаконними збройними формуваннями було обстріляно з мінометів населені пункти Вуглегірськ, Ленінське та Гнутово, з артилерійських систем – околиці Нікішино, а з «Градів» - населені пункти Одрадівка та двічі Гнутово. «Українські військові впевнено контролюють ситуацію та, за необхідності, наносять удари у відповідь, подавляючи найбільш активні вогневі точки противника. Противник несе втрати. Загалом за добу незаконні збройні формування 63 рази обстріляли позиції наших військових. При цьому варто відмітити, що приблизно з першої годині ночі і до самого ранку у зоні АТО спостерігається затишшя – за цих декілька годин тут не прозвучало жодного пострілу», - пояснив Леонід Матюхін.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.