• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перерахування торговельної виручки через Укрпошту: зручно та надійно

    Опубликовано: 2015-01-09 14:49:37

     

     

    Продовжуючи орієнтацію на клієнта, Укрпошта розширює спектр послуг, які можна отримати у відділеннях поштового зв'язку. Національний оператор поштового зв'язку України розпочав приймання платежів з торговельною виручкою.

     

    Відтепер, завітавши до найближчого відділення Укрпошти, представник юридичної особи може зручно перерахувати отриману виручку на рахунок компанії – юридичної особи. Завдяки присутності Укрпошти у найвіддаленіших куточках України та вигідному місцерозташуванню поштових відділень, процедура зарахування коштів через національного оператора є комфортною та безпечною.

     

    «Для Укрпошти, як для підприємства, що дбає про якість надання послуг, дуже важливо забезпечити комфортну співпрацю з корпоративними клієнтами, – зазначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Ми прагнемо створити для клієнта найоптимальніші умови та стати для нього ще кращими. Розгалужена мережа відділень Укрпошти та високий сервіс надання послуги сприятимуть взаємовигідному партнерству національного оператора з представниками бізнесу».

    Приймання платежів з торговельною виручкою на рахунок юридичних осіб здійснюється Укрпоштою на договірних умовах, зокрема на основі договору-доручення. Обов'язковою умовою укладання таких договорів є встановлення графіку подання до відділень Укрпошти платежів з торговельною виручкою.

     

    На приймання платежів з торговельною виручкою Укрпоштою встановлено доступні тарифи, детальніше з якими можна ознайомитись на сайті підприємства. Розмір винагороди, яку сплачуватиме одержувач коштів за здійснення приймання платежів, визначатиметься умовами договору, з урахуванням даних про орієнтовні обсяги та суми платежів.

     

    Окрім платежів з торговельною виручкою, у відділеннях Укрпошти на рахунок юридичних осіб здійснюється приймання платежів з комунальними платежами, податками тощо.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.