• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Андрій Левус готує законопроект про заборону медіа, акції яких належать агресору

    Опубликовано: 2015-01-03 13:12:39

     

    Про це народний депутат, голова підкомітету державної Комітету з питань національної безпеки та оборони повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

    -      Готую законопроект щодо скасування ліцензій та заборони діяльності медіа, які належать (повністю чи частково) російським державним чи приватним суб`єктам, - йдеться в повідомленні.

    Андрій Левус також зазначає, що ця ініціатива повністю корелюється з прийнятими раніше рішеннями РНБОУ щодо українських санкцій проти агрессора.

    На думку народного депутата, справа не лише в тому, що канал Інтер показав програму за участю російських зірок, які підтримали агресію. 29% акцій належить російському ОРТ. Це -виклик інформаційній безпеці України.

    -      Ми вимагаємо від світу санкцій, а самі досі терпимо інструмент кремлівської інформаційної агресії.. Війна, яку веде Кремль проти України в першу чергу інформаційно- пропагандистська. Будемо захищатись і наступати разом, - наголошує народний депутат.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.