• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ахметов ще побореться за "Криворіжсталь"

    Опубликовано: 2005-10-27 11:03:00
    Адвокати консорціуму "Інвестиційно-металургійний союз" вважають, що є достатньо юридичних підстав, щоб оскаржити результати конкурсу з продажу 93,02% пакету акцій ВАТ "Криворіжсталь". Про це повідомив адвокат Сергій Власенко, який представляє інтереси консорціуму ІМС в суді.
     
    Зокрема, безпосередній покупець "Криворіжсталі" Mittal Steel Germany GMBH, за словами Власенка, не є промисловим інвестором. "До того ж, центральна компанія Mittal Steel зареєстрована в офшорах, що суперечить кваліфікаційним вимогам конкурсу, відповідно до яких офшорні компанії не допускаються до участі в конкурсі", — додав він.
     
    За словами юриста, зараз адвокати надали ІМС матеріали з підготовки і проведення конкурсу на предмет можливого оскарження в суді його результатів.
     
    При цьому він уточнив, що не має у своєму розпорядженні інформації про те, чи розглядаються ІМС надані матеріали.
     
    Раніше повідомлялося, що консорціум "Інвестиційно-металургійний союз" розглядає можливість оскарження в суді результатів конкурсу з продажу 93,02% пакета акцій ВАТ "Криворіжсталь".
     
     http://www.pronovosti.com.ua/?l=r&rid=1&pid=2&id=6437
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.