• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Практика залучення приватного партнера в систему теплозабезпечення на засадах державно-приватного партнерства

    Опубликовано: 2014-12-16 14:45:32

    17 грудня 2014 року Американська торгівельна палата в Україні та Програма розвитку державно-приватного партнерства Агентства США з міжнародного розвитку проведуть зустріч Експертного центру з питань державно-приватного партнерства та інфраструктури, на якій буде представлено проект модернізації складових системи теплопостачання міста Малин, Житомирської області, на основі енергозберігаючих технологій в рамках державно-приватного партнерства. Акцент в обговоренні буде зроблений на поширенні практичного досвіду з підготовки до реалізації першого подібного проекту в Україні з метою зацікавлення інших муніципалітетів для перейняття та реалізації такого досвіду.
    У ході зустрічі експерти також обговорять можливості для зменшення споживання енергоресурсів бюджетних будівель, вирішення проблеми бюджетного фінансування, а також технічної модернізації систем теплопостачання. Серед учасників зустрічі – представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Малинської Міської Ради, Голови та представники Міських Рад інших місць України, Програми розвитку державно-приватного партнерства, а також представники приватних компаній-інвесторів.

    Дата та час проведення зустрічі:

    Місце проведення:

    17 грудня 2014 року, 9.30 – 13.00 год.

    Конференц-зала Американської торгівельної палати в Україні, Бізнес-центр "Горизонт Парк", вул. Амосова, 12, 15 поверх, м. Київ.

    Акредитація є необхідною, кількість місць обмежена. З питань акредитації, прохання звертатись до Вадима Шкляра, Координатора зв’язків з громадськістю Американської торгівельної палати в Україні за тел. (044) 490-5800 або електронною адресою: VShklyar@chamber.ua.

    ПРОГРАМА

    09:30 – 10:00 Реєстрація та кава

    10:00 – 10:10 Вітальне слово

    Мік МЮЛЛЕЙ, Директор, Програма розвитку державно-приватного партнерства (USAID)


    10:10 – 12:45 Практика залучення приватного партнера в систему теплозабезпечення на засадах ДПП

    Тетяна КОРОТКА, Модератор, Голова Експертного Центру, Американська торгівельна палата в Україні; Директор з підготовки пілотних проектів ДПП, Програма розвитку державно-приватного партнерства (USAID)

    Олексій ШОСТАК, Голова Адміністрації, Малинська Міська Рада

    Світлана ЯРОШ, радник з питань енергозбереження та енергоефективності, ТОВ «Енергія тепла», м.Малин

    Олена КУЧЕРЕНКО, Директор Департаменту інвестиційно-інноваційної політики та розвитку державно-приватного партнерства (ДПП), Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Обговорення

    12:45 – 13:00 Підведення підсумків

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.