• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовою прокуратурою Центрального регіону розслідується факт вивезення арсеналу зброї із зони АТО

    Опубликовано: 2014-12-12 08:15:42

    9 грудня 2014 року військовою прокуратурою Харківського гарнізону розпочато кримінальне провадження за фактом викрадення шістьма військовослужбовцями, у тому числі двома офіцерами, зброї, бойових припасів та іншого військового майна однієї з військових частин із зони проведення антитерористичної операції в Луганській області.

    У затриманому транспортному засобі під час огляду місця події слідчим військової прокуратури, зокрема, вилучено: автомат АКС-74, гранати ВОГ-5 у кількості 8 шт., гранати РГД-5 у кількості 52 шт., гранати Ф-1 у кількості 16 шт., набої калібру 7.62 мм у кількості 2234 шт., набої калібру 5.45 мм у кількості 2265 шт. та сигнальні ракети у кількості 16 шт.

    У той же день повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 410 КК України (викрадення, привласнення військовослужбовцем зброї, бойових припасів або інших бойових речовин), старшому офіцеру, майору, заступнику командира військового підрозділу, за наказом якого намагалися вивезти вказаний арсенал.

    На даний час проводяться допити свідків, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.