• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найпродуктивніший шлях до прогресу і реформ – соціальна згода

    Опубликовано: 2014-12-11 12:10:06

    Для України вкрай важливо встановлення високого рівня соціальної згоди, адже лише громадський консенсус і взаєморозуміння, побудовані на основі рівноправного діалогу представників найманих робітників, роботодавців і держави, гарантують реалізацію структурних реформ  і модернізації, яких так потребує країна.  Про це президент УСПП Анатолій Кінах говорив на зустрічі у Брюсселі з представниками Групи з питань роботодавців Європейського економічного і соціального комітету та під час спілкування з головою Групи з питань роботодавців ЄЕСК Яцеком Кравчиком.

    «Історія вчить, що не шляхом потрясінь і соціальних вибухів можна досягти справжнього процвітання країни та загального прогресу, а лише шляхом цивілізованого діалогу. На наше переконання,  він має базуватися на виключному порозумінні, взаємній довірі і усвідомленні інтересів і потреб усіх сторін», – заявив на зустрічі А.Кінах.

    На зустрічі з представниками економічного комітету були обговорені деталі імплементації Угоди України з Європейським Союзом, де також важливу роль грають представники громадянського суспільства. Для повноцінної реалізації потенціалу такого діалогу створюються різноманітні громадянські платформи. Відтак, учасники зустрічі  домовилися працювати у цьому напрямку консолідовано, об’єднати зусилля не лише УСПП, Об’єднання організацій роботодавців України, Європейського економічного і соціального комітету, а й усіх громадських структур промисловців, підприємців і роботодавців України, які поділяють європейські цінності, прагнуть базувати свою діяльність на сучасних цивілізованих формах взаємодії.

    Також під час ділової зустрічі представники УСПП домовилися з ЄЕСК про постійний обопільний моніторинг подій у сфері соціального діалогу і партнерства в Україні та Європі, також будуть слідкувати за виконанням Україною зобов’язань, прописаних в Угоді про асоціацію з ЄС. УСПП і ЄЕСК надалі обмінюватимуться інформацією і поглиблюватимуть контакти з  європейським соціально-економічними структурами

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.