• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київська Політехніка обере нового «Містера КПІ - 2014»

    Опубликовано: 2014-12-09 15:26:26

    Найкращий технічний ВУЗ країни водинадцяте проведе свято мужності , впевненості та чоловічої краси! «Містер КПІ» - традиційний захід, який проходить на небачуваному для студентства, рівні. 11 грудня в ЦКМ НТУУ «КПІ» наш Політех вкотре доведе свою першість та розмаїття творчих, спортивних та неординарних якостей яскравими та вражаючими постановками.

    За більш ніж десятирічну історію проведення даного заходу, «Містер КПІ» став одним зі візитних карток вишу. Основою конкурсної програми є 3 дефіле, де 18 учасників матимуть змогу проявити свою акторську майстерність, розкішні костюми та дати можливість глядачам насолодитись надзвичайними постановками. Під час запального та видовищного танцю, хлопці демонструють складні хореографічні постановки та акробатичні елементи, а свою кмітливість вони демонструють під час інтелектуального конкурсу, який традиційно славиться каверзними запитаннями.

    Також Спеціальними гостями концерту є переможці конкурсів Містер і Міс Санкт-петербурзького Політеху та Варшавської Політехніки. Щороку захід збирає багато позитивних відгуків і висвітлюється в ряді найбільших студентських, київських та національних ЗМІ.

    Після концерту «Містер КПІ 2013» журналісти акредитованих ЗМІ матимуть нагоду поспілкуватися з учасниками, організаторами та іменитими представниками шоу-бізнесу, які приймають безпосередню участь у проекті, під час прес-конференції, яка відбудеться відразу після закінчення конкурсу о 21.00 у Залі президії ЦКМ.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.